FIRST OF FALL

22. syyskuuta 2015

Postaus sisältää tuotelinkkejä*

IMG_24812
Jacket Bik Bok | Jeans Gina Tricot | Shirt House of Brandon| Scarf Cubus | Sneakers Nike | Sunnies 2nd hand

IMG_25172 IMG_24792 IMG_25252bIMG_24702

Melkosen syksyistä tuolla ulkona jo, eikö? Kiva, että päästiin välillä morjestaan aurinkoakin, ettei tää kaunein ruska mee ihan ohi sisällä piilossa vesisateelta kyyhötellessä. Näillä keleillä uskaltaa noita uusia kenkiäkin ulkoiluttaa, kun ei tartte pelätä ohi ajavien autojen loiskuttamia kuralätäköitä tai ihmistungoksessa omille varpaille tallaavia jalkoja. 
  Rehellisesti sanottuna - ei mulla muuta. Halusin ikuistaa mun tän päiväsen asun ja jakaa sen teidän kanssa. Simppeli on parasta. Ja armeijanvihreä. Etenkin syksyllä.

8 kommenttia

 1. Ihanan syksyinen asu. Mun mielestä syksyssä ei juuri muuta hyvää ole kuin se, että saa päivittää vaatekaappia kesän jäljiltä :-D no okei, on ruska ihan kaunis... Ja hei, toi linkki ei toimi ainakaan mulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :-D Kiitos! :-)

   Ja katsoppas keppanaa, mikäköhän bitti siellä nyt on poikittain, kun samainen linkki on aiemmin kyllä toiminut. Ja toimi vielä päivällä :-D Yh, pitää koittaa saada tuo toimimaan, kiitti ku huomautit asiasta!

   // Aa, jo mä kekkasin! Ilmeisesti blogin muuttaminen tyystin mobiiliresponsiveks muuttaa domainia jostain syystä comista fi:ks ja sen takia toi linkki herjas :o Aika jännä..

   Poista
 2. Pakko nyt kommentoida ja sanoa, että on ollut ihanaa, kun oot postannut lähiaikoina niin paljon! Jotenkin aina, kun olen mennyt katsomaan, oisko joku uus blogaus luettavan jossain blogissa, sä pelastat tilanteen! Muutenkin blogisi on ehdoton suosikkini monipuolisuuden vuoksi ja muutenkin. Kirjotat ihanasti ja nää valokuvat täällä on aina niin huoliteltuja! Eipä tässä muuta, hyvää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ihan hirveen iso kiitos sulle! Oon nyt syksyn tullen koittanut vähän kerätä motivaatiota tätä hommaa varten, kun kesä meni suurimmaks osaks töissä ja keväällä deadline-stressi paino päälle, tosi kiva jos sen on nyt huomannut :-)

   Kiitos vielä ihan kamalasti, mukavaa syksyä myös sulle!

   Poista
  2. Täytyy kompata tätä anonyymiä, sillä oon täysin samaa mieltä. :-) Ihana huomata sulta postaus, etenkin ku on vielä aina nii mukavaa luettavaa!

   Poista
  3. Aijai, kiitos sullekkin :-) Älyttömän nasta kuulla!

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne