CHANGE OF PLANS

25. huhtikuuta 2015

Sinivalkoinen kukkamekko jääkin tänään kaappiin roikkumaan, sillä mä en sairastapauksen takia sittenkään monien muiden bloggaajien tavoin suuntaa tänään Helsinkiin. Eikä mua rehellisesti sanottuna edes harmita — oishan se ollu ihan kiva päästä vähän tuulettumaan, mutta tälleen loppukuusta kaikki ylimääränen rahanmeno on pahasta ja näin loppukeväästä meneillään on pahin loppurutistus taas vähään aikaan. Yks asia vähemmän stressattavaa eikä nyt tarvitse ihmetellä, missä välissä luen tiistaina olevaan, viimeseen tenttiin #thinkpositive!
igig
1 Täytetyt croissantit: parasta pashaa ikinä 2 Eilisen ja varmaan kolmen muunkin päivän asu. Pyörin eilen kaupungilla ihan liiakseen odotellessani ihmisiä ja polvi otti siitä pikkusen itteensä. Ilta vietettiinkin sit kylmägeelipussin kyljessä maaten. 3 Kävinpä eilen myös kampaajalla! Nyt on fleda taas kuosissa, vaikka väriin ei mun opiskelijabudjetin takia kosketukaan. Kesällä sitten, kun auringostakin on johonkin vaalennusprosessin jeesimisen suhteen. 4 Bongasin kotimatkalla muutama päivä sitten leskenlehtiä. Nyt se kevät vihdoinkin on täällä ♥

Kun en nyt suuntaa ison kirkon houkutusten pariin, voisin ihan rehdisti ja rehellisesti käydä hassaamassa muutaman pennosen viikonloppuherkkuihin. Jännää olla tähän aikaan vapaaehtosesti hereillä.
  Oikein mukavaa viikonloppua kaikille, niin Indiedaysin juhlakansalle kuin mun fellow-kotihiirillekin. Uppasin youtubeen eilen illalla uuden haastevideon, käykää toki tsekkaamassa se :-)

4 kommenttia

 1. Uuh, mun kuume hiustenleikkuuseen senku vaan kasvaa, noin näyttää niin kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kun kipinkapin varaamaan aika kampaajalle ;-) Pakko kyllä myöntää et lyhyt tukka oli iteltä ihan loistoveto sillon vajaa vuosi sitten!

   Poista
 2. Voi piru, ootin niin että nään sen mekon. Harmi, että tulit kipeeks, mutta hyvä ettei suuremmin harmita!! Nyt kolttu niskaan ja kuvaa kehiin niin päästään kehumaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on kyllä niin ihana, muttei kuitenkaan liian juhlava, että aivan varmasti tulen kiskomaan sen päälleni, kunhan vähän lämpöisemmät kelit koittaa :-) Viimeistään kesällä sitten!

   Tällä kertaa se en ollut minä, joka sairastui, vaan mun avec/majottaja. Näin loppukuusta ei myöskään antanut budjetti myöten, että olisin varannut huoneen omenahotellista kun mulla oli paluulippu kotiin vasta sunnuntaille. Ei sen puoleen että niitä edullisimpiakaan hotellihuoneita olisi näin pikasella varotusajalla ollut jäljelläkään :-(

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne