KAIKKI MUU ROINA, JOSTA TYKKÄSIN 2014

25. maaliskuuta 2015

Tämän videon eteen on vuodatettu jos sun mitä bittikyyneleitä ja digitaaliverta. Ensimmäisenä onnistuin poistamaan puolet videon varsinaisista pätkistä, sen jälkeen Movie Maker pisti kapuloita rattaisiin ja ensimmäisen kolmanneksen leikatuista pätkistä kolmasosa katosi tallennusvaiheessa ja eilen tallennuksen yhteydessä menin vahingossa sammuttamaan tietokoneen. Neljäs kerta toden sanoi ja nyt tää on vihdoinkin valmis.
   Muistakeehan klikkailla videon laatu parhaaksi mahdolliseksi rataksesta!Linkki mobiilikäyttäjille tässä

24 kommenttia

 1. Hei lopetettiinko lahesta terkkariopinnot?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiiilmeisesti, tai ainakin tällä hetkellä sotella on mahdollisuus kouluttautua vaan sairaanhoitajaks, sosionomiks taikka fyssariks! :-) Lopetuksesta taitaa vieläpä olla ihan reippaasti aikaa, koska en muista että omana abivuonna 2013 ois ollu enää mahista hakea lahteen terkkariks :o

   Poista
 2. Tätä ei ole sitten tarkoitettu vttuiluksi, mutta tarvitseeko sitä viiniä juoda kokonainen pullo jos siitä saa päänsärkyä ja morkkiksen? Eikö voi ottaa vaan lasia tai kahta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka valkkarista pääsääntösesti ruokajuomana nautinkin, niin toisinaan sillä haluaa myös yksinkertasesti vetää perseet. Opiskelijana se pullollinen viiniä tulee myös useammin halvemmaksi, kuin irtosiiderit puhumattakaan siitä että ainakin multa löytyy kaapeista jo valmiiks tuliais- ja lahjapulloja. Ennemmin otan semmosen mukaan viihteelle lähtiessä, kuin maksan ylimäärästä 6-packista happy joeta.

   Yksi tai kaksi lasillista ei ainakaan itsellä hilpeän fiiliksen saamiseen riitä, oli kyse viinistä, oluesta, siideristä tai mistä hyvänsä viinapohjasista drinkeistä :-)

   Poista
  2. Kiitos asiallisesta vastauksesta (:

   Poista
 3. Tosi kiva video! Vaikka olikin aika pitkä niin jaksoi silti kattoa ku oli vähän huumoria messissä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva juttu et viihdyit! :-D

   Poista
 4. Vitsit nää sun videot on aina niin kivan pirteitä! :) Ja mä tykkään sun huumorintajustas ihan älyttömästi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, hyvä että johonkuhun mun umpikökkö huumorintaju iskee :-D

   Poista
 5. Millon siis ostit ton peilin? Ja mistä jyskistä?:) aivan ihana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahden Launeelta viime kesäkuussa :-)

   Poista
 6. Tää nyt ei suoranaisesti liity tähän, mutta muistelin että ostit josku mustat Alex farkut Ginasta. Onko ne ollut millaset? Onko väri säilyny ja kerääkö ne esim hiuksia tai karvaa itseensä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä edellisellä videolla just puhuinkin! Omasta mielestä ihan huippuhousut noin niinkun hintalaatusuhteeltaan :-) Väri on pysyny nyt ainaki noissa mun elokuussa ostamissa tosi hyvin, mitä nyt saumojen kohdalta vähän haalistunu, mutta kokonaisuudessaan housut on pysyny mustina. Ainaki paremmin ku Dr. Denimit :-D Pitäny myös muotonsa vaikka suhteellisen usein niitä pesenki.

   Karvaa ne kerää siinä missä muutki vastaavanlaiset pöksyt, mutta vaan uutena. Et just pesun tai parin jälkee niihin saa esimerkiks koirankarvan tarttumaan vaan hinkuttamalla itteensä koiraa vasten :-D

   Poista
 7. Ihana video, oot niin hauska :D Pylly sentään, tänne tarvis myös uuden sohvan! Mistähän sais myös noin kivan ilmaiseksi :< Meidän oma hajoaa käsiin... Oikeasti, toinen käsinoja jo repsottaa vähän irrallaan... Hups!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi että, kiitos tästä kunniasta :-D

   Sohvan ettiminen on kyllä tuskallista, etenkin jos tulot ei oo sieltä tähtitieteellisimmästä päästä! Oli kyllä sellanen onnenpotku että löysin ton sohvan ja se oli kerenny melkein mennä, mut se joku ennen meitä ollu oli sit luovuttanu kesken kuljetuksen ja myö oltii jonossa seuraavina :-D Toivottavasti toi nyt kestäis kanssa, on meinaa pirullisen mukava löhösohva (vaikkakin tuskallinen kantaa ja pitää hyvännäkösenä)!

   Poista
 8. ihana video! Oli ilo katsella :)

  VastaaPoista
 9. Haha oot niin hassu ja kuitenkin tosi luonteva! :) Tykkään hirveesti sun tekemistä viedoista, sun pitäis alkaa vloggaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos toi videoiden saaminen kamerasta Youtubeen ei olis mulle niin suuren työn takana joka kerta, voisin harkita :-D Kivaahan se ois, mutta toistaseks mun vajavaisella bloggaajalle paremmin sopivalla kalustolla täytynee kattella ehkä vasta sit joskus!

   Kiitos tosi paljon :-)

   Poista
 10. Hei, asunto jutut kiinnostaa. Muistan lukeneeni (korjaat varmasti jos oon väärässä :D ) että tää teidän nykyinen asunto on pienempi kuin se edellinen? Onko paljonkin pienempi? Ja onko ollu hankalaa tottua pienempään tilaan? Itse oon muuttamassa reilusti pienempään asuntoon ja itseä jännittää vähän miten sinne tulee mahtumaan :D nii sillä kyselen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Nykyinen asunto on tosiaan hippasta vaille 20m2 pienempi, kuin meidän eka yhteinen koti oli ja ollaan todettu tää paljon paremmaks :-) Vanha koti oli tosiaan sen 60m2 ja meille kahdelle paikallaan möllöttäjälle aivan liian suuri, etenkin kun edellisen kämpän pohjaratkasu oli ihan perseestä ja siellä oli tosi paljon turhaa tilaa, johon ei voinut laskea mitään, ilman että se ois hankaloittanut kulkemista tai esimerkiks ovien avaamista ja sulkemista.

   Nykyinen kämppä on 42-neliöinen ja pohjaratkasu on sellanen, että täällä voi kiertää ympyrää. Tää pienempi koti tuntuu myös paljon kodikkaammalta kokonsa puolesta, vanha oli tosi kolkko ja ite inhosin sitä kun keittiö oli niin pirun erillään olohuoneesta, et jos vaikka menin keittämään kahvia olohuoneessa istuville vieraille, multa meni aina puolet keskustelusta ohi. Kun meillä tässä nykysessä kämpässä on kaikki sisäovet auki, voin ihan helposti heittää olkkarissa kököttävälle Jamille juttua makkarista tai keittiöstä käsin :-D
   Me ei ihan kauheesti vaadita elintilaa mutta täällä on kuitenkin hyvä mahdollisuus saada myös se oma rauha jos ja kun toisen naama käy pännimään tai jotain muuta vastaavaa :-) Mitään varsinaista totuttautumista ei siis oo tapahtunut, tää tuntu heti alusta paljon paremmalta kuin vanha kämppä!

   Poista
  2. Jee, hyvältä kuulostaa! :) Kiitos vastaamisesta :)

   Poista
 11. aaa mä niin toivon että syke saa vielä jatkoa!! ja kiva video :)

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne