REPOST: Q&A ♥

22. elokuuta 2014

Aloitetaan tänään meidän viides yhteinen vuosi. Neljä vuotta, melkein puolikas vuosikymmen, on ihan vaan hurahtanut ohitse. Tänään ei valitettavasti ehditä juhlimaan mun töiden takia mitenkään erityisemmin, mutta onneksi on koko viikonloppu aikaa.
  Kirjoitin vuosi sitten siitä, kuinka me tavattiin, joten tänään on sitten luvassa jotain muuta. Rupesin nimittäin rakkaudenkaihoissani etsimään meidän yhteisiä vanhoja kuvia mun kummastakin blogista ja törmäsin tämmöseen kesällä 2012 kirjoitettuun postaukseen. Hauska huomata itsekin, miten paljon ollaan noista ajoista kasvettu, mutta miten ne suhteen perusjutut ja kulmakivet on edelleen samalla tolalla. Niin siis, mun rintavarustushan on edelleen Jamille kultaakin kalliimpi. 
  Nyt kun viimeaikoina on muutenkin kovasti kaipailtu vanhan blogin perään, niin tässä pieni pala siitä. Mun ja Jamin yhteinen kysymyspostaus!
jami

Miten ja missä tutustuitte? Kumpi teki aloitteen?

J
&J:
Tavattiin ekaa kertaa heinäkuussa 2010 pikkutilkin rannassa ku Jami oli jotai vaa kavereidensa kans siel ja Jenna vietti sillosen parhaan kaverinsa 16v-synttäreitä. Siitä se sit vaa jotenki lähti, jompikumpi pyys fbssä kaveriks ja ruvettii juttelee aika paljonki ja sit vaihettii numeroita ja ruvettii tapailee. Jenna eros sillosesta poikaystävästää, yritti tehä vaikutuksen "hienoilla skeittaustaidoillaa" Jamii ja sit Jami jotenki lämpes ja rupes tekstailee ja sitä rataa.
Elokuun puolessa välissä Jami muutti Heinolaa opiskelee ja tietty sit oli ihan pakko nähä ennen Jamin lähtöä vaik Jenna oli "kotiarestissa" ku oli jääny tupakasta kiinni ja siinä sit halattii pitkää ja Jami lähti. Seuraavana viikonloppuna Jami tuli Hollolaa äitinsä luo ja Jennan oli tetty pakko päästä sinne ja sit pussattii ekaa kertaa sinä sunnuntaina ja samana iltana 22. elokuuta sitte "ruvettii seurustelee". Tässä kävi nyt siis niin että tyttö iski pojan :-D

Oliko teillä ns. "rakkautta ensisilmäyksellä"?

J&J: ei :-D


Olittekste seurusteluaikaa ennen kavereita?

J&J: Eipä kovin kummosia kun tutustuttiin vasta samana kesänä ku ruvettii seurustelee

Kuinka kauan meni ennen ku aloitte seurustella?

J&J: Ehkä vähän reilu kuukaus meijän ihanihanensitapaamisesta

Kui kauan olitte seurustellu ennen ku esittelitte toisenne teijän vanhemmille?

Jenna: Jami tais käydä meillä sillon ekaa kertaa, kun se sai ajokortin sillon lokakuussa, oltiin seurusteltu jotain alle 2kk. Oli niin koomista ku Jami tuli meille ja sen auton renkaat tartti ilmaa ja sit iskä tuli kalsareissa täyttämää Jamin renkaita ja ku Jami sit lähti ja mentii sisää ni iskä oli sillee "ihmetyyppi" :-D Jamin äitin mä taas näin jo ennen ku seurusteltii ku vietin niillä niin paljon aikaa ja Jamin iskällä Mäntsälässä lähettii käymää joskus alkusyksystä ku Jamin pikkusiskolla oli synttärit.

Mitä teitte seurustelun alussa? esim. kävittekö leffassa, pitsalla vai olitteko vaan toistenne luona silloin tällöin?

J
&J: Nysvättiin aika paljon molempien kotona, sitku Jami sai ajokortin ni oltiin monena iltana kavereille kuskina ja sit oltiin ihan vaan kaveriporukalla kaikki yhessä ja pyörittiin kylillä. Ei olla taidettu ees käyä leffassa ku kaks kertaa koko seurusteluaikana (Napapiirin sankarit ja Tintin seikkailut!!!) ja syömässäkää ei olla käyty ku tyylii subeissa ja pitserioissa, mut hyvää on ollu!


Koska ja missä suutelitte ensimmäisen kerran?

Jenna: Jamin luona sen sängyssä, samalla ku katottii simpsoneita, Jami teki sen ovelasti mukajanosena kurkottamalla sen juomalasia yöpöydältä mun yli. Sit se hörppäs, oli tulos takas köllii ja sit se pysähty mun naaman kohalle ja pussas ja se pusu maistu ihan Mehukatin sekamehulta :-D Ei seurusteltu sillon vielä, tais mennä vielä silleen että "ruvettiin seurustelemaan" varsinaisesti sinä samana iltana.
Jami
: Olin ovela kettu.

Kun näitte toisenne ekaa kertaa, nii mitä mieltä olitte toisistanne? Rehellisesti :D

Jenna: Varmaa jotai et kukas vittu tuo on :--D
Jami
: En oikeestaan mitää mieltä, ei voi muistaa noin kauas :-D

Kuinka monta suhdetta teillä on ollut ennen tätä?

Jenna: Mikä lasketaan suhteeks? Pari kuukauden sähellystä.
Jami
: Muutama, mut ei niistä ikinä mitään vakavaa kehkeytyny

Kauan ootte seurustellu?

J
&J:
1v 8kk

Mitä teette kun ootte yhessä?

J
&J:
Katotaan leffoja ja sarjoja koneelta, kokataan, kiusataan toisiamme, hempeillään, käydään ajelemassa/valokuvaamassa/koirien kanssa lenkillä, nähdään kavereita, pelataan tietokoneella/xboxilla.. Aika lailla ihan mitä vaan mitä voi keksiä maailmassa :-D

Toistenne parhaat ja huonot puolet?

Jenna
: Parasta Jamissa on sen hellyys, pikkupoikahymy, luotettavuus, lojaalius, aitous, se kun se pitää aina huolta ja huumorintaju, maailman hauskin poikaystävä ♥ Huonointa siinä on se kun se myöhästyy tosi usein, on välillä vähän (tosi) ajattelematon, ei osaa vastata puhelimeen eikä viesteihin eikä sitä aina niin kiinnosta onko sillä puhtaat bokserit ja ehjät kengät vai ei :-D
Jami
:
No ensinnäki Jenna kestää mua. Ja onhan se kiva ja nätti tyttö ja hyvää "vaimomateriaalia" eli tekee hyvää ruokaa (oon suursyömäri), on hyvä hieromaa ja se ymmärtää mua ja mun aivotoimintaa. ei ehkä täydellisesti, mut parhaiten mun tuntemista ihmisistä. Huonot puolet on ehkä kiukuttelu ja unikiukuttelu: varastaa peiton, sitku yrittää ottaa sen takasin, ni Jenna murisee ja laittaa vastaa. :-D

Mitä ajattelette ekana aina kun näätte?

Jenna
: "..ei vittu taas toi" eivaa, ei kai siinä enää mitää ajateltavaa oo, riippuu tilanteesta :-D
Jami
: "...Joko taas?" no ei, eikai sitä nyt enää mitää maailmaa mullistavaa ajatusta synny toisen näkemisestä, vaikka se kivaa onkin.

Mitä teijä vanhemmat on teistä mieltä? Niinku tykkääkö Jenna sun vanhemmat Jamista ja toisinpäi ? (:

Jenna
: Meillä äiti on ihan Jami-fani, iskä nyt on tyypillinen iskä, kehuu Jamia fiksuks ja kunnolliseks ja tykkää siitä tosi paljon myös, muttei näytä sitä sillee ku äiti :-D
Jami
:
Äiti ja Jenna tulee tosi hyvin juttuu ja kyllähän faijaki jennasta tykkää tosi paljon.

Mitä mieltä teidän vanhemmat on teidän seurustelusta? Entä seurustelun alkuaikoina?
Jenna
:
Tottakai ne pisti mun kohalla hanttii, iskä varsinki ku oon sen ainoo pikkutyttö ja sitä rataa. Ei saatu olla yötä toistemme luona esimerkiks ja ekoina kertoina äiti aina haki mut aina Jamilta kotiin. Nykyään meillä ainaki äiti jo odottelee "mummon mussukoita" ja on ihan innoissaa sisustamassa meille omaa kotia ja sen semmosta. Iskäki on jo tottunu että mulla on nyt kaksi miestä mun elämässä!
Jami
: Ei kumpikaan oo oikeen sanonu mitään. :-D

Mitä mieltä ootte toistenne ulkonäöistä?

Jenna
:
Jami on söpö, yksinkertasesti se vaan on söpö. Sillä on ihanat silmät, se näyttää pikkupojalta ku se hymyilee ja rakastan sen vaaleeta pörrötukkaa! Ja osaahan se tietysti olla komeakin, kun sille nakkaa edustusvaatteet päällepuettavaks.
Jami
: Jenna on tietenki hyvännäkönen, hoikka ja kaunis.

Onks jotain "teidän biisiä" tai vaan sellanen biisi mitä molemmat tykkäätte kuunnella?

Jenna
:
Mulla tulee vaan mieleen Juju - Huuda, kun viime kesänä Jami linkitti sen mulle facebook-seinälle, kun se oli Espanjassa viikon (Jami ei koskaan linkittele mun fb-seinälle mitään)
Jami
:
Meil on muutenki tosi samanlainen musamaku et tässä menis ikuisuus jos rupeis luettelee

Kuinka kaukana asutte toisistanne?

J
&J:
Reilu 10km

Riitelettekö usein? Jos, niin kumpi yleensä pyytää ekana anteeksi?

Jenna
:
Aina sillon tällön päästellään (siis mä päästelen) höyryjä ulos: mä kiukuttelen turhista asioista, Jami on sillee et joo, sit oon vähä aikaa hiljaa, tuun katuma päälle ja pyydän anteeks. En ees muista koska Jami ois mulle jostain kiukunnu oma-alotteisesti.
Jami: Jenna on varsinainen kiukkupylly

Onko teillä joskus tullut sellasia vaiheita että olisitte miettinyt eroa?

J&J: Ei

Voitteko piereskellä toistenne seurassa :---)?

Jami
:
En piereskele edes yksinäni.

Tuutteko hyvin toimeen toistenne perheiden kanssa?

J
&J:
Tuolla ylempänä on vanhemmista juttuu, mut yleisesti ottaenki ni juu! Jamin veli on Jennalle ku isoveli mitä sillä ei koskaan oo ollu :-D

Onko teillä mitään yhteisiä tapoja ja tottumuksia?

J
&J:
Ei nyt mitään erikoista mitä toistettas, tykätään melkeen kaikista samoista asioista ni on paljon semmosii tapoja syntyny ja tehään vähän kaikennäköstä aina yhessä :-D Niinku vaik joku Maalaiskomedian kattominen tai ku meil on perusbravuuriruuat mitä tehään aina esim. roipelipullat, currykastike ja riisi!

Viettäisittekö mieluummin bile- vai löhöilyillan?

Jenna
:
Riippuu aina illasta, oon kuitenki enemmän kotihiiri
Jami
:
Mä taidan olla ehkä enemmänki bilettäjä-tyyppiä, mut ei mua koti-illatkaan haittaa.

Missä asioissa ootte ihan täysin samanlaisia ja missä toistenne vastakohtia? Tyyliin luonteenpiirteet, kaiken maailman mieltymykset jne :D

J
&J:
Ollaa molemmat laiskoja ja sottasia possuja, Jennan huonetta vois luulla ihan yhtä hyvin Jamin huoneeks ja toistepäi siisteystason perusteella. Meillä on yhtä hämärä ja musta huumorintaju ja elämänarvot on aika samanlaiset kaikenkaikkiaan ja haaveillaa samoista asioista kesämökkeinee ja autoinee, ollaan molemmat koiraihmisiä ja vaikka mitä muuta. Vastakohtii sit ollaa jossai homo-kysymyksissä ja semmosissa et Jennan mielestä homot on ihania ja Jami ei niin niistä perusta. Nii ja Jenna tykkää tulisesta ruuasta, Jami ei.

Kumpi teistä on tossun alla :-D?

J
&J:
Ei kumpikaan
(
Jami: hys, Jenna)

Mikä on kauneinta mitä ootte toisillenne sanonu :)? (siis jos ei lasketa rakastan sua :D)

Jenna
:
Joskus ku Jami sano ekaa kertaa et tuunks mä isona sen vaimoks :-)
Jami:
Ku Jenna suostu tohon.

Mikä on oudointa mitä ootte tehny yhes? :D ootte söpö pari! :)

J
&J:
Tulee yks keskiöinen yhden tavaran kaupasta hakureissu mieleen, mut siitä ei sen enempää!

Mikä on ilkeintä mitä toisillenne ootte suutuspäissään sanonu?

Jenna: Mä aina lauon päättömyyksiä ennen ku ajattelen mitä kannattais sanoa. Tässä on myös se etten sit muista mitä oon sanonu ku jos suutun ni oon oikeesti iha julmetun raivoissani. Tulee vaa mielee joku perus "vitun kusipää" tai jotai. Mut Jami ei oo koskaan sanonu mulle mitenkää pahasti eikä ilkeesti

Kuinka paljon vietätte aikaa yhdessä?

J
&J:
Jotai keskiarvoo jos pitäs heittää ni nähää jotai 4krt/vko ja ollaan 1-2 yötä yhessä

Ootteko mustasukkasia?

Jenna
:
Mä oon, Jami ei

Paljonko teillä on ikäeroa?

J
&J:
2v 4kk ja jotai päälle

Mikä toisissanne viehättää eniten? Entä vähiten?

Jenna
:
Mjaaaaaaaa eniten Jamin semmonen pikkupoikaolemus ja miten se osaa olla innoissaa pienistäki asioista ja ulkosesti sit hiukset ja silmät ja käsivarretu ja kaikki ja vähiten ei mikäään!
Jami: Eniten tissit, mut tos tokassa ei oo mitää järkee, ei mikää voi viehättää naisessa vähiten!

Minkä piirteen huomasitte toisissanne ensin?

Jenna
:
Huomasin ku Jamilla oli aina punanen paita päällä :-D No mut joo, Jami oli se "porukan hauska jätkä"
Jami: Jenna tykkäs valokuvata kaikkea liikkuvaa ja liikkumatonta.

Oo, eiksoo söpöö et ootte Jenna & Jami eli J&J :DD?

J&J: :-D

Jos saisitte päättää yhessä mitä tekisitte jos saisitte keksiä ihan mitä vaan rahasta ym kaikesta riippumatta? Tyyliin lähtisittekö jonnekkin unelmasaarille vuodeks vai hyppäisittekö ikuiseen kesään ja nukkuisitte trampalla ja kävisitte yöuinneilla ja grillaisitte vaahtokarkkeja ja mansikoita? :---D

Jenna
:
Jotai semmosta ekstriimiä ja isointa mitä rahalla sais, mieluiten et sais ylipäätään paljon rahaa ja sit vois vaa tehä kaikkee mitä ikinä keksiskään ilman rahan aiheuttamaa estettä! Ite ainaki tykkäisin jostai huvilasta jossai Mauritiuksella.
Jami
:
Ehkä se ois se raha, sillä vois sitten toteuttaa kaikki yllämainitut ja vähän päälle. :-D

Mikä saa teidät onnelliseksi?

Jenna
:
Semmonen vaa ku ei oo huolia, murheita, harmia eikä stressiä!
Jami:
Huoleton elämänmeno ja Jenna ja sen tissit

Mikä on teiän söpöin tekstiviestikeskustelu :D?

J
&J: Ollaan pari vuotta tekstailtu, ei tämmöstä voi muistaa ku melkee kaikki viestit poistunu ja puhelimet vaihtunu jne! :-D

Ootteko paljon toisillanne yötä?

J&J: Harvemmin Jennan luona ollaan sen iskän työn takia, mut Jamilla pari kertaa viikossa.

Ootteko enemmän söpistelijöitä vai dramaattisia rakastajia? :DD

J
&J: Söpistelijöitä

Entä jos toine olis esim onnettomuudes ja menis koomaa eikä todennäkösesti heräis, nii kui kaua yrittäisitte kaikkenne saada toisen heräämää esim soittamal lempimusiikkii ja millo luulette et ton jälkee oisitte valmiita uutee suhteesee? toki riippuu ihmisist keitä kohtaa mut sillee et ei enää miettis koko aja et "voi ku jami/jenna oli nii ihana ku se teki sitä ja tätä :("?

Jenna: Kauhee, en haluu ees ajatella. Musta tulis sit kai vanha piika D-:
Jami: En ehkä lopettais ikinä tota miettimistä.

Tunnetteko toistenne vanhemmat hyvin? Jutteletteko niille paljon ollessanne toistenne luonna?

Jenna
: Meijän äiti on aina Jamista ihan fiiliksissä, se ois ahtamassa sen täyteen ruokaa ja on sille joskus vähän ku toinen äiti! Onha toki niitäki hetkiä ku ollaan tehty jotai typerää ni äiti on sit murmur, mut yleensä se leppyy nopeesti ja Jami on taas unelmavävy :-D Iskäki tykkää Jamista tosi paljon, se aina jankkaa mulle tota et kuinka fiksun ja kunnollisen pojan oon löytäny ja iskä ja Jami on muuten ihan tosi samanlaisia sosiaaliturvatunnusta myöten ja ne tulee tosi hyvin juttuu. Ei ois ensimmäinen kerta ku ne hörppis vähän kaljaa ja juttelis autoista tuolla olkkarissa!
Jami
: Tunteehan nuo, Jenna ja äiti jaksaa aina lörpötellä jotai "tyttöjen juttuja" tai jauhaa siitä kuinka laiska mä välillä oon.

Voisitteko isona perustaa perheen jnejne? Vai haluutteko lapsia?

Jenna: En vielä oo lämmenny ajatukselle synnyttämisestä mut ehkä sit joskus :-D
Jami: Paha sanoo tässä vaiheessa elämää, mut miksei?

Vastatkaa molemmat tähän: millaisen elämän ja tulevaisuuden haluaisit jennan/jamin kanssa?

Jenna
: Turvallisen, onnellisen ja rakkaudentäyteisen
Jami
: No hyvän tietenki?

Aijotteko naimisiin?

J&J: Jos ei tuu mutkia matkaan niin tottakai!JAMI VASTAA:
Mitkä asiat asiat Jennassa kiinnitti ekana sun huomion?
Niin ku te ette sitä tietäs? Parhaat puolet Jennassa? Aikasemmin jo sanoin, lukekaa sieltä! Jami heitä läppä! ... Hmm, miltä eläimeltä Jenna näyttää? Apinalta. Ehdottomasti apinalta. Jamii, mitä pidät Jennan muodoista, tissit, perse..? Tissit on kivat eikä pepussakaa oo valittamista. Onks sellasii vaatteit mitä et voi sietää tytöillä? Juu, semmoset ylimuodikkaat villitykset, mitkä oikeesti helvetin rumia, mut niit on pakko pitää "koska nää on nyt muotia" Mikä Jennassa sai sut ihastumaan siihen? Varmaan se, ku se rupes iskee mua. Tykkäätkö Jennan tyylistä? Juuu JAMI, oletko tossun alla? :D En tietenkään.

JENNA VASTAA:

Missä ihastuit Jamiin ekana?
No ku sillä aina riitti juttua ja se oli (ja on) tosi hauska. Muistan ku se hölötti aina et "on tehty tutkimus, että.." ja sit se kerto jonku päättömän jutun ja nauroin niin että meinasin pissata housuu :-D Onks sellasii vaatteit mitä et voi sietää pojilla? No kaikki ääripukeutumistyylit fruittareista hevareihin, hoppareihin ja hippeihin. Kaikki kyl menee, mut hyvän maun rajoissa. Tykkäätkö kun Jami juo niin usein? Usein on aika laaja käsite, ette ilmeisesti tunne/tiedä mun ja Jamin kavereita jos Jami juo teidän mielestä usein (ilmeisesti sillä johtopäätelmällä kun joku on kerran nähnyt sen rillossa = Jami on aina rillossa :-D). Se on aikuinen mies, niin kauan ku kalja ei mee meijän suhteen edelle eikä vaurioita sitä mitenkää nii mun puolesta saa kitata vaikka joka viikonloppu! Mikä on romanttisinta Jamissa? Ku se tuo pieniä ylläreitä ku se tulee meille, niinku suklaata ja jätskiä vaikka. Nii ja Jami tietää hyvät pussailupaikat! Jenna: parhainta Jamin vartalos? :-) Käsivarret!!! Mm m, ku ne on loppukesästä ruskeet ja maskuliiniset ja jykevät ja aaa sulan siihen paikkaan. Myös sen rintalihakset on ihanat ja toivon totisesti et jos muksuja hankitaan, niin ne perii Jamin kulmakarvat! Tykkäätkö Jamin tyylistä? Tykkään!EXTRAKYSYMYS (!!!!!)
kui usein nussitte?
Jami
:
Suunnitteilla olis, että kerran vuodessa jahka avioon päästään

16 kommenttia

 1. Paljon onnea teille! Meilläkin huomenna 4v yhteistä taivalta takana :)

  VastaaPoista
 2. Voii te ootte niin ihania! <3

  VastaaPoista
 3. hahaha voi ei, vähän näitä oli ihana lukee :-D ihan älyttömästi onnea ♥

  VastaaPoista
 4. lämpimät onnittelut :-) voi vitsi toi sun vanha blogikin oli kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein paljon kiitoksia :-) Juu, olihan se, mutta enää ei niinkään nykysen Jennan juttu!

   Poista
 5. voii ihanat onnea! en oo hoksannukkaan miten kauan oon lukenu tätä sinun blogia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä itekkin ihmetteli, et onko tosta muka jo yli 2 vuotta :-D Kiitos!

   Poista
 6. Aaw, voi miten ihana postaus. Johan tässä sinkkuna alkaa harmittaa hahah! :D Onnea ihan tositosi paljon teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miiitä suotta harmittelemaan, sinkkuudessakin puolensa! :-) Kiitos paljon :)

   Poista
 7. ihana postaus ja paljon onnea teille! :) onko jami käyny armeijaa eli ootko ollu missään vaiheessa "inttileski"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)

   Viime kesänä kärsin inttileskeydestä viikon verran, kunnes Jami passitettiin takaisin siviiliin terveydellisistä syistä.

   Poista
 8. Voi apua miten ihana postaus! :D En oo vielä kauaa seurannu sun blogii, nii en hirveesti tiiä teistä mitään, mut tää oli kyl hauskasti toteutettu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla :-) Ja heh, faktat nyt on faktoja ja pitävät edelleen paikkaansa, mutta tietyt tässä postauksessa ilmi tulleet jutut on kerenneet parin vuoden aikana muuttua :-D

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne