RAUKEENA

5. heinäkuuta 2014

Voisin olla nyt epätyypillinen bloggaaja ja olla pahoittelematta tätä "luokattoman pitkää" taukoani. Viikko on huristanu ohitse ihan tuosta noin vaan, maanantainakin postailin opiskelupaikasta ihan mielettömän kiireen siivittelemänä. Menneen viikon aikana on tietysti painettu niska limassa duunia, mutta sen lisäks käyty myös Helsingin suunnilla kyyditsemässä rakkaita lentokentälle ja opastamassa mummoa tulostinmusteen ostamisessa. Eilenkin kävin kotona vain kääntymässä ja lähdin melko hetisamantien katsastamaan Lahden yöelämää kavereiden kanssa. Meno ja melske on pitänyt mut aika hyvin poissa bloggerin puolelta ja kameran kyljestä, mutta se on kieltämättä tehnyt ihan hyvää.
  Mun oli tänään tarkotus alotella postausta kesäkuun suosikeista, luvassa olis siis videota tällä kertaa, mutta en millään päässy tietynlaiseen olotilaan, vaan päädyin leipomaan pavlovan. Ensimmäistä kertaa elämässäni, Miisan innoittamana. Siinä paakaroidessa tuli sit kaveri käymään ja lähettiin satamaan yhille, ois ollut varmaan jonkinsortin rikos nyhjätä sisällä koko päivä nyt kun ilmat on vihdoinkin kohdillaan. Oli myös ihanaa paistatella iltaa satamassa kylmän siiderin kanssa, kun ympärillä oli astetta rauhallisempaa ja vanhempaa väkeä syystä että Summer Up on imenyt itseensä kaikki lähiseudun +/- parikymppiset.

IMG_8232
  Oon tässä postausta kirjotellessa mättänyt naamaani reilun kolmanneksen tästä komeudesta: ihan törkeen hyvää, mutten taida syödä mitään makeeta hetkeen. Huh, onneks Lidlin mansikat on kirpeitä! Tän onnettoman yhden kuvan saattelemana toivottelen vallan mukavat lauantai-illan jatkot, olitte sitten festareilla tai kotona rentoutumassa. Mä taidan pistää Netflixistä pyörimään jotain nastaa ja oikasta itteni sohvalle ylijääneiden mansikoiden ja kermavaahdon jämien kanssa! Jos huomenna vihdoin ois oikeenlainen videofiilinki.

1 kommentti

  1. Haha, täällä kans yks joka teki pavlovan Miisan inspiroimana ;-) oli ihan parasta!

    VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne