THE REAL ME?

27. toukokuuta 2014

Tää kuva on pyörinyt mulla luonnoksissa jo ainakin viikon päivät ja voitte varmaan arvata, mistä kameranrullan kansiosta nää on kaikki repäisty? Jep, whatsappista. Snapchatin luojalle kiitos, ettei sen kautta otetut kuvat tallennu mihinkään :-D
  Vuodenvaihteessa blogeissa pyöri paljon postauksia pieleenmenneistä asukuvista. Luonnollisestikaan tämmöseltä yksinäänkuvailijalta niitä ei löydy mitenkään postaukseksi asti, kun osaa iskeä täyden posetusmoodin päälle ennen kameran räpsähdystä, mutta sitten näitä puhelinkuvia. Näitä kyllä riittää.

Nimetön

  Kollaasista heijastuu aika hyvin se, mikä mä oikeasti olen. Näitä tämmösiä kuvia mä lähetän kavereilleni puhelimen kautta ja joskus napsin myös ihan vaan oman huvin ja urheilun vuoksi, joskus kännykällä viestiessä ei tarvita sanoja. Nää kuvat riittää. Tässä mielessä myös rakastan mun kaksoisleukaa, sillä saa puhtia ja pontta jokaseen ilvelykuvaan ihan erilaisella tavalla.
  Näissä kuvissa esiintyy se "aito minä". Vaikka muutamassa napsussa onkin vedetty ihan överit, niin kyllä internetin ulkopuolella tulee vilauteltua huomattavasti enemmän tämmösiä pärstäkertoimia, kuin viehkeitä missihymyjä. Tietty tilannetajua pitää olla ja onkin, enkä muksunakaan ollut niin mahoton kuin housut kuvanottohetkellä kinttuihinsa kiskova veljeni, mutta välillä tekee vaan hyvää näyttää vähän vajavaiselta. Kavereiden kanssa en pahemmin edes mieti miltä sitä just sillä hetkellä näyttää tai kuulostaa, vaan höröttelen menemään röhkintänaurua kaksoisleuka ja bulldogginposket ahkerasti olemassaolostaan muistuttaen.
  Pysyttelen kyllä poissa vähänkin tuntemattomampien kameroiden muistikorteilta, mutta en tosiaan oo niitä tyttöjä, jotka pistää pystyyn kunnon itkupotkuraivarishow'n jos otettua pelleilykuvaa ei poisteta. Ne on niitä kuvia, joita kattellessa muistaa, miten hauskaa sitä on oikeasti ollut. Sen sijaan, että albumeihin tiensä löytäis vain ja ainoastaan ne "onnistuneet" potretit.

  Nyt mä aionkin haastaa ihan jokaisen, joka mukaan kehtaa lähteä. Niin siis haastaa mihin? No heittämään blogiin muutamat kännykkäkuvat, joissa ilme on vähintäänkin priceless ja persoona aidoimmillaan. Kai tää on vähän semmonen tällä hetkellä blogeissa pyörivän "Todellinen minä"- ja jo menneen "Naked Truth" -postausten sekamelska. Näissä kun näkyy sekä meikitön että aito Jenna. Tiedän kuitenkin, että (ainakin melkein) kaikki vähänkin lapsenmieliset älykännykän omistajat tätä tekee. Herranjumala kun mä pelleilin kameralle jo aikaa ennen näitä nykyajan megamobiileja!

20 kommenttia

 1. HAHAHHAHA :DD Ihan loistavia kuvia!! Arvostan<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-DD Tykkäsin sun Miten minä näen itseni -postauksesta todella paljon ♥

   Poista
 2. Sä oot oikeesti aivan mahtava - ihan sama minkälaisen postauksen teet, ni aina se on kiinnostava (ainaki ite luen kaikki tosi mielelläni!). Tää yksilö oli erityisen mukavaa vaihtelua ja nosti mun fiilistä koeviikon loppumisen lisäksi vielä lisää! :)

  Karita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmusen paljon, ihana kuulla et oon saanu aikaan jotain piristävää! :-)

   Poista
 3. ahaha tunnistin itseni! lähetän aina kamuille snapchatissa ja whatsapissa kaksarikuvia ja järkyttäviä ilmeitä, ihan parhaita :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :-D Olo on kyllä aina vähintäänkin kehari, kun kaverit lähettelee sit takasinpäin ihan normikuvia xD

   Poista
 4. Hah, aivan mahtava idea! Keventää huomattavasti arkipostauksia, joten pakkohan tämmönen on toteuttaa. Haasteeseen on siis vastattu! ;)

  http://monikasonjakarina.blogspo.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toteutit tän kyllä paremmin ku hyvin, peukutus!! :)

   Poista
 5. Mä tein tän! Ihan huippuhaaste ja heti kun luin ja kahtoin nuo kuvat niin piti alkaa selailemaan omia kansioita... :D Mut tehty ja julkaistu! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin sunki postauksesta hirmusesti, omat pelleilykuvat osaa kyllä olla toisinaan semmonen piristysruiske muiden vastaavista puhumattakaan!! :-D

   Poista
 6. Niin upia minkä näkösenä tahansa! ;)

  VastaaPoista
 7. Propsit tälle postaukselle!! Kiva nähä muutakin ku vaan niitä ainaisia täydellisiä otoksia. Muutenkin tykkään sun blogista ja kirjotustyylistä just sen takia et tähän on niin paljon helpompi samaistua kun niihin "tässä minä ja 1000 MK-laukkuani"-blogeihin, vaikka jokainenhan kirjoittaa omalla tavallaan ja siitä mistä haluaa.

  Pakko viel sanoo ettei itseasiassa mikään sun postaus oo ollu mitenkää pettymys, vaan päinvastoin piristävää tulla lukemaan sun arjesta ja mielipiteistä :-) Hyvä ettet oo vielä lopettanu bloggausta, näitä jäis kaipaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii, kiitos tosi paljon :-) Nää teidän ihanien kommentit sisältää kyllä kymmenkertaset määrät piristystä mun höpöttelyihin verrattuna ♥

   Poista
 8. Ihana haaste XD Mut en kyl uskalla toteuttaa, ei täl naamal :D

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Moikkamoi! :-) Oisko sulla heittää jotain viimehetken vinkkivitosia ton tradenomiaineiston suhteen, tai haluaisitko kertoa että millä tyylillä ite lueskelet/kertaat tän viimisen viikon? Luen itse samaa matskua ja samoin kävi viime vuonna kuin sulla, pari pojoa uupui sisäänpääsystä ja sekös kismitti. Tänävuonna siis uusi yritys, ja siksi kiinnostaa sun lukutaktiikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, eipä mulla oikein oo. Oon lukenu noita aineistoja vähän laiskasti, pari kertaa läpi alleviivaten ja kirjotellen muistiinpanoja, samalla tavalla kuin mitä lukiossa luin kokeisiin. Todennäkösesti tää tuleva viikko sisältää aikalailla samanlaista meininkiä, kunhan töiltäni kerkeän :-) Mulla ei vielä oo niin kova hinku tradenomiksi ja oon jo jollain tasolla etukäteen hyväksyny amikseen menemisen, jossei nyt nappaa. Englanninkielisen aineiston ammattisanasto tökkii jonkunverran vieläkin ja aattelin, et jos käyn kauppiksessa lukemassa itteni yo-merkonomiksi, niin sen jälkeen ois sit todennäkösesti vielä paremmat mahikset päästä tradenomiksi!

   Poista
 10. Eiköhän vastaavanlaisia kuvia (ja vielä paljon pahempia) suurin osa kavereilleen lähetä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäköhän kohtaa "Tiedän kuitenkin, että (ainakin melkein) kaikki vähänkin lapsenmieliset älykännykän omistajat tätä tekee."-lauseesta et ymmärtänyt..

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne