SUMMER CRAVINGS 2014

5. toukokuuta 2014

Käytiin reipas viikko sitten äitin kanssa vähän kaupoilla, niinkuin jo kerroinkin. Persaukisena sain taas miljoonia inspiraatiosykäyksiä kesän pukeutumiseen ― tietenkään minkäänlaista inspista ei sillon löydy, kun mulla olisi ylimäärästä rahaa shoppailla ― ja kaikki lähti liikkeelle eräästä Cubuksen vaaterekistä, jonka päälle oli isketty "Mekot 9,90" -kyltti ja joka pursusi mm. erilaisia t-paitamekkoja. Sen jälkeen mä löysin kustakin kolttukaupasta vaikka ja mitä, tosin kauppoihin kaikki löydökseni myös jäivät.

kesä1
Tässä se on, kaiken pahan alku ja juuri. Nähdessäni ne Cubuksen teepparimekot, mun päähän pamahti samantien aavistuksen hipahtava asukokonaisuus, joka sisältäis pellavaisen, valkoisen mekon lisäksi konjakinväriä ja farkkua. Vähän eräänlaista woodstock-meininkiä kukkaseppeleineen kaikkineen, ettenkö sanois! Kaikenlisäks voisin kuvitella tän olevan päällä todella mukava kokonaisuus, viimesin asia mitä mä festareilla kaipaan, on rakkulat ja hiertymät. Auringon kovasti paahtaessa vois kukkapannan vaihtaa johonkin söpöön olkihattuun tai vastaavaan.

kesä2
En tiedä teistä, mutta ite välttelen pukukoppeja kesäisin ihan viimeseen asti. Ei tulis mieleenkään lähteä shoppailemaan farkut jalassa tai jossain todella hankalassa vaatekappaleessa, jonka jo pelkkään riisumiseen menis pukukopissa kauemmin, kuin itse liikkeestä löydetyn vaatteen sovittamiseen. Ja sitä tuskanhien määrää... Sen takia tykkään pukeutua kesän shoppailureissuille mieluiten johonkin kevyeen kesämekkoon tai playsuitiin.
  Mä en oo ihan varma noista wedgetennareista playsuitin kanssa, mutta kun ajatuksena oli mukavat, kävelyä kestävät kengät ja omasta mielestä peruslenkkarit sopis tähän asuun vielä vähemmän, niin aattelin et miksei? Pelkkä playsuit saattais saada olon kuumanakin kesäpäivänä turhan alastomaks, joten kaveriks joku vähän rennompi bleiseri tai takki olis ihan omiaan. Ja iso laukku, tietenkin. Kello jeesiks pysymään aikataulussa!

kesä3
Mä en oo vielä ihan varma, mutta voi olla että mä suuntaan seuraavalla syyslomalla Israeliin äitin ja iskän kanssa. Rupesinkin kokoomaan tätä rantalookia vähän sen pohjalta: pelkästään Turkissa lomailleena kauhistelen sitä miten kadulla tulee vastaan kymmenittäin pelkissä bikineissä hengailevia länsimaalaisia. Vaikka Israelissakin on lomakohteita, joissa meno on todella länsimaalaista, haluun pukeutumisellani osottaa edes pientä hyvää makua rannalle tallaillessani.
  Mulle iski myös ihan älytön ongelma. Mulla ei nimittäin oo hajuakaan millaset bikinit ois tänä vuonna kivat. Lätkäsin kollaasiin nyt jotkut värimaailmaltaan ihan kivat, mutta todellisuudessa en halua bandeau-yläosaa enää ikinä. Oma rintavarustus kun on siinä mielessä kehveli, että se on yhtä aikaa liian iso- kuin myös liian pienikokoinen bandeaumallisille bikineille sunmuille. Eikä lappubikinitkään tahdo oikein istua. Järveen/mereen/altaaseen hypätessä oon aina saanut heittää hyvästit yläosalleni, sen takia viime kesänä päädyin kaarituellisiin bikineihin. Jotka nekin on vähän tyhmät, vaikka paikallaan pysyvätkin..

kesä4
Boyfriend-farkkujen metsästys jatkukoon! Luoja paratkoon mun pallopohkeitani, tähän mennessä jokaiset vyötäröltä sopivat boyfriendit ovat puristaneet pohkeiden kohdilta. Kai mun pitää pistää kokeiluun pari kokoa liian isot farkut ja hankkia kaveriks vyö. Äh.
  Suomessa kesäöiden lämpötilat vaihtelee vähän miten sattuu, mutta uskoisin viihtyväni tällasessa kokonaisuudessa niin satamassa terassilla kuin keskustan yökerhoissakin. Sandaleteiks valitsin tolppakorkoiset yksilöt, meiningin kohotessa kattoon piikkikorot ois ehkä vähän turhan kohtalokas valinta :-D (Köh, purkki)ruskettuneelle iholle sopii omasta mielestä kaikista parhaiten kultaset korut sekä yksityiskohdat ja korallinen huulipuna.

Kollaasit ja linkit niiden tuotteisiin löytyy >täältä<

10 kommenttia

 1. oii aivan ihania asuja ! :--)

  VastaaPoista
 2. tosi kiva postaus! tuli itellekin hirvee hinku lähteä tekemään kesäsiä asukollaaseja.. ;)
  ja kysymyskin mulla olis, meinaan miten saat noi tekstit lisättyä noihin kollaaseihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Mäkin vähän hullaannuin, kun aluks menin tekemään vaan tota festarikollaasia :-D

   Polyvoressa on "Text" -osio, se on siinä vaatekategorioiden alapuolella! Sillä voi kirjotella kollaaseihin mitä itte lystää, fontteja on erilaisia jonkun verran. Yleensä oon lisännyt tekstit vasta jälkeenpäin jollain kuvanmuokkausohjelmalla, mut tällä kertaa iski laiskuus :-D

   Poista
 3. Sulla on niiiin hyvä tyylitaju! Voisin tulostaa nää kollaasit ja lähtee ne kourassa vaatekaupoille... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Mäkin lähtisin kyllä ihan samantien, kunhan vaan ensin keksin rajattoman rahan lähteen ...

   Poista
 4. Menee eeerittäin aiheen viekusta, mutta mihin haet opiskeleen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ammattikouluun merkonomiks, matkailupalvelujen tuottajaks ja kokiks, ammattikorkeeseen tradenomiks, estenomiks ja terveydenhoitajaks :-) Oon jo vähän niinku päättäny et musta tulee yo-merkonomi, mutta nyt ihan kiitettävällä mielenkiinnolla valmistaudun tohon tradenomin pääsykokeeseen!

   Poista
 5. Ootko muute menossa kesäl johonki festareille ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäli jotku nastat festarit osuu yksiin mun kesäloman kanssa, mukaanlähtijöitä löytyy ja rahatilanne sallii, niin enköhän mä jonkun lavan läheisyyteen itteni löydä :-)

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne