MY FIRST CHANEL

17. huhtikuuta 2014

No ei, kyseessä ei ole tonnien arvoinen laukku tai ylipäätään minkäännäköinen kangasta sisältävä muotiluomus. Kyseessä on kivipuuteri, se oli Sokoksella -50% alennuksessa. Sävykin osoittautui just eikä melkein oikeaks, joten ois ollut vähintäänkin rikos jättää se kauppaan. Etenkin kun olin aamulla saanut hajottaa edellisen irtopuuteripurnukkani saadakseni sutiin tarpeeks puuteria meikin kiinnitykseen.

IMG_9244 IMG_9254 IMG_9257
  Mä en oo millään tavalla merkkitietoinen, kannatan enempi ajatusmallia tyyliin "If it fits, I sits" eli jos vaan tuote/tavara/esine/asia vaan istuu tai sopii meikäläiselle, niin se on käyttämisen arvoinen. Tää Chanelin puuteri onkin nyt mun ensimmäinen luksustuote ikinä. Mun kaikki kosmetiikka on poikkeuksetta ollut lähes tulkoon aina markettikamaa enkä oo kokenut tarpeelliseksi maksaa itteeni kipeeks sellasesta tuotteesta, joka aikanaan loppuu kuitenkin. Hyvin ne rimmelit, maybellinet, lumenet summuutkin on ajaneet asiansa.
  Puuteri on päässyt nyt kerran käyttöön ja jos rehellisiä ollaan, niin en aluks huomannut mitään erikoisempaa eroa edelliseen. Tajusin vasta illalla töistä kotiin tullessa maksaneeni laadusta (kyllä se alennuksen jälkeen maksettavaks jäänyt 26 euroa on edelleen aika suolanen hinta meikäläiselle), kun kasvomeikki oli pysynyt paikoillaan lähestulkoon täydellisesti! Peiteväri ei ollut hyljännyt tummia silmänalusia niinkuin aina ennen ja kasvojen iho oli yhtä tasaisen värinen, kuin vasta meikattunakin! Käyttökokemuksista tuun kertomaan mitä todennäköisimmin lisää tämän kuun suosikit-postauksessa :-)

5 kommenttia

 1. Ihana! Mä haluun kans! Pakko ehkä käydä Sokoksella... ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä vikkelään, se -50% pöytä on ollut pystyssä pienen ikuisuuden mutta tuotteet siinä vaihtuu aika tiuhaan! ;-)

   Poista
 2. Tää on tosi ihana ja seestrinen tää sun blogi! :> Ja sä oot tosi kaunis :>
  Somewhereinforeverland.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon, ihana kuulla :-)

   Poista
 3. http://nimettomiamietteita.blogspot.fi/

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne