NURINKURINEN NAINEN

8. maaliskuuta 2014

Ei olla Jamin kanssa pariskuntana sieltä perinteikkäämmästä päästä ja se huomattiin taas tänä aamuna. Se oli nimittäin Jami, joka sai pullan- ja kahvintuoksuisen herätyksen suoraan sänkyyn kannettuna. Kukatkin kävin ostamassa itse, koska sen varjolla pääsin nauttimaan tosta ulkona helottavasta valoilmiöstä ihan ajan kanssa, kun J vielä veteli hirsiä. En tosin valita, korvapuusteista tuli täydellisiä ja valkoset tulppaanit on tähän aikaan vuodesta kauneinta mitä tiedän! Ainakin sain tasan sen, mitä halusin :-D
IMG_85592h

15 kommenttia

 1. toi oli kiva lisäys toi sain mitä halusin, jokanen on kuitenkin oman onnensa seppä :D hyvää naistenpäivää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juu, jos oisin laskenut Jamin varaan, ois korvapuustit jääneet pelkäks haaveeks :-D

   Poista
 2. "kun J vielä veteli hirsiä" älä nyt jumalauta sinäki alota tota poikaystävän kutsumista pelkällä etukirjaimella... vituttaa ihan tarpeeksi nähdä sitä massablogeissa, oon pitäny sua jotenki erilaisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hold your horses herranjumala :-D se että kerran neljävuotisen bloggausurani aikana kutsun Jamia pelkällä etukirjaimella, kun kuulostaa typerältä kirjottaa nimi kokonaisena jokaseen lauseeseen, ei tarkota et rupeen tästedes puhumaan Jamista pelkkänä Jiinä :-D

   Se on sitä kielenkäytön monimuotosuutta kato.

   Poista
  2. http://annika-o.indiedays.com/2014/01/15/kun-tyttoystava-bloggaa/
   Tuossa linkki sulle anolle nro1. Saattaa vaikka aukasta silmiäs. :))

   Poista
 3. Mitä sarjaa noi astiat on? :) Tosi aurinkoinen kuva!!

  VastaaPoista
 4. Tulppaanille ei saa laittaa nuin palijo vettä! Siihen kasvaa yhessä yössä ihan helevatan monen varsi :D 2cm maljan pohjalle riittää ja seuraavanapäivänä veden vaihto tai lisääminen, säilyy pitempään hyvänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, no nyt oon tän verta viisaampi :-D Edelliset kukat ei kyllä kovista sitte hätkähtäny ku vettä tuli laitettua/vaihdeltua suurinpiirtei saman verran ja ne tossa tv-tason kulmalla hengaili iha hyvännäkösinä melkei viikon päivät :-D

   Poista
  2. Ihan oikeesti. Koita pliiiis kuunnella toista ilman inttämisiä :( mutta hyvännäköistä pullaa ja oon vaan edelleen niin kateellinen noista sun vanilja löydöistä! :)

   Poista
  3. Jaa-a, mä en kyllä missään vaiheessa kokenut inttäväni vastaan millään tapaa vaan ihmettelin millasia superkukkia oon sit mahtanut edellisellä kerralla ostaa. Otin kuitenkin neuvosta vaarin ja kävin vähentämässä vettä heti Sanna-Riikan kommentin luettuani.

   Kiitos kuitenkin, mä en ite vieläkään oikein tahdo uskoa miten hyvä tuuri noiden kuppien kanssa kävi!

   Poista
 5. Kuulostaa mun korvaan aika täydelliseltä naistenpäivältä :D Omaa poikaystävääni en nimittäin saisi edes rautalangasta vääntämällä hankkimaan juuri sitä mitä haluan, sillä on aina joku oma visio. Toisaalta onhan sekin ihan virkistävää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, virkistys on aina poikaa, mutta parempi se kai on ottaa naisena ohjat käsiinsä näissä tilanteissa :-D

   Poista
 6. Ihana postaus! :D :)

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne