MY DAY -video

23. maaliskuuta 2014


Pieniä pätkiä mun lauantain varrelta. Tämmösiä nää viikonloput enimmäkseen on, jos mitään erikoista ei oo sovittu: lekottelua, pyykkäämistä, kaupassakäyntiä ja hyvää ruokaa, kotona käymistä ja kavereiden tapaamista. Video ois kyllä varmaan ollut etenkin pyykinpesukohdassa huomattavasti mielenkiintosempi, jos en ois sitä roimemmalla kädellä lähtenyt leikkelemään. Syy siihen löytyy blogin facebookista :-D
  Edellisestä My Day -videosta on aikaa jo parisen vuotta ja onhan tää ainakin parempilaatuisempi kuin kännykällä kuvattu edeltäjänsä, mutta vieläkään mun normipäiviin ei mahdu mitään tavallista elämää kummempaa. Kanankoipien ja TVvitosen leffan jälkeen oonkin vaan pötkötellyt sohvalla telkkaria katsellen ja kunhan tää Criminal Minds nyt loppuu, niin kömmin jo nukkumassa olevan Jamin viereen ja vastapestyjen vällyjen väriin vetelmään hirsiä!

23 kommenttia

 1. Vähänkö kiva video, tykkäsin älysti! :-)

  Tuntuuks susta koskaan että kaikki kuvailu blogia varten olis työlästä, tmv? Vai käykö se siinä ohimennen kuin vettä vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :-)

   Hmm, no ei se sinänsä oo työlästä sanan varsinaisessa merkityksessä, ku oman kameransa tuntee suhteellisen hyvin. Tässä blogivuosien aikana se on tarttunu lähinnä selkärankaan, et jos tapahtuu tai oon tehny jotain hienoa, nii "tästä otetaan sit kuva" :-D
   Oon vaan niin vietävän töhö, etten tajuu aina ottaa kameraa esiin ja joissain tapauksissa jopa ehkä vähän nolottaa kaivaa toi iso möhkäle laukun pohjalta :-D Jos sit on tarkotuksella kuvattava vähä enemmänki päivän aikana, ni pidän kameran iholla ja kuvaaminen sujuu ohimennen, mut siihen sit taas vaikuttaa et millasessa ympäristössä oon! Kameralle puhuminen tuskin tulee ihmistenilmoilla onnistumaan vielä hetkeen :-D

   Poista
 2. Ihana video ! Mä kyllä tykkäsin tosi paljon <3 sulla on muutenkin niin ihana ja persoonallinen blogi ! :)

  VastaaPoista
 3. Noi lidlin suklaamurojugurtit on parhautta :-)! Ihana video :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Indeed! Lapataan noita Jamin kanssa aina jääkaappi ihan täyteen ettei lopu kesken ennen seuraavaa kauppareissua :-D Kiitos :-)

   Poista
 4. ihana video! jotenkin on vaan aina niin kiva kattella tämmösiä myday-videoita, ei aina tarvi olla jotain "tarkoitusta" :-)

  VastaaPoista
 5. Piti oikein kirjottaa että "vastapestyjen" kun vasta joku vittuili että teillä on aina samat lakanat.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinähä olennaiseen osasit keskittyä. Jos videota kattoit, ni meillä oli tänään pyykkipäivä ja mun mielestä puhtaat lakanat on yks niistä ihanimmista ja etenki mainitsemisen arvosista elämän pienistä jutuista.

   Poista
  2. Niin ja sinä edeltävä anonyymi päätit vielä niin kuin jatkaa kyseiseen asiaan liittyvää vittuilua, vai miten tuon nyt käsittäisi..? anteeksi nyt vaan, mutta voi helvetin kevät nyt sentään ettekö te jotkut vaan ikinä saa tarpeeksenne tuosta ainaisesta ininästä ja turhanpäiväisyyksien latelemisesta? Jenna tarkoitukseni ei ole tehdä kommenttiboxistasi sotatannerta, mutta pistää kyrsimään, kun jotkut todellakin tuntuu tekevän tuosta vittuilemisesta itselleen elämäntehtävän! jos sinä toinen anonyymi siellä niin et keksi muuta kuin valittamista niin suosittelen kysymään itseltäsi, että voitko parinkymmenen vuoden päästä todella olla ylpeä siitä, kuinka olet sabotoinut blogien kommenttiboxien ilmapiiriä noin?

   Poista
 6. Voi että oli ihana kahtoa tuota videota! <3

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana video! Ois kiva nähä tälläsiä vähän useemminkin, uskon että näitä on sitte vanhempanakin kivempi ite kattoa :-) Ens videon loppuun vois olla kyllä ihan kiva idea kirjottaa kaikkien kappaleiden nimet niin vois löytää jotain uusia lemppareitakin! :-) Pakko myös kysyä että mistä tuo nahkatakki on ku itellä etsinnässä samantyyppinen? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä :-) Voi vaan olla että seuraavaan kertaan on aikaa, etenkin tällä hetkellä viikonloput toistaa itteään aikalailla :-D Kiitos kuitenkin ♥

   Biisilista löytyy, kun klikkaa itsensä Vimeon sivuille tosta videon otsikosta :-) Nahkatakki on H&Mn alennuksista viimesyksynä bongattu!

   Poista
 8. tä oli tosi kiva! oli yllätttävän mielenkiintosta seurattavaa ja olit kuvannukki kivasti :-) ja alko tekee mieli tota lidlin suklaajugurttijuttua, en oo syöny semmosta piiiitkii aikoihi!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on oikeesti niiiiiiiiiiin hyviä, kauhulla odottelen josko mä jo pian kyllästyn niihin :-D Kiitos tosi paljon :-)

   Poista
 9. hahaa, meillä on ihan sama musiikkimaku ja vapaapäivätkin kuluu abouttiarallaa samalla kaavalla (miinus pyykinpesu koska välttelen sitä viimoseen asti) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo mun musiikkimaku on aikalailla laidasta laitaan, erilaiset punk- ja metallibiisit ei vaan esimerkiks ihan sovi tämmösiin videoihin :-D Kiva kuitenkin kuulla, että samaistumisenaihetta löytyy ;-)

   Poista
 10. Sika kiva video! Oli kiva katsella ja olit tosi hyvin kuvannu tän :)

  Janina Lisa k

  VastaaPoista
 11. Kivan keväinen fiilis ja kivat biisit osasit valita! Semmosta oon miettiny, että kun joskus aiemmin sanoit että lakanat on sulle tosi henkilökohtanen asia ja haluut että sänky on pedattu ennen ku vieraita tulee, ni miten se toimii kun blogissa kuitenki näkyy koko ajan teijän petivaatteet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ja noniinno, se on vähän eri asia näyttää kuvalla tai videolla pala pussilakanan tai torkkupeiton kulmasta sieltä ja toinen täältä, kuin että joku vieras ihminen tulee ja on meidän makkarissa ja näkee myllätyn sängyn kokonaisuudessaan. Eikä ne oo kaikki petivaatteet jotka mulle ois henkilökohtaset, vaan nimenomaan aluslakana. Siinä menee se raja ja inhottaa ajatus et täällä näkyis aluslakana keskeltä sänkyä joidenkin Jamin kavereiden pöllähtäessä kylään. Samaten en ite vieraiden luona ollessa istu toisen sänkyyn, jos sitä ei oo pedattu. Kotona asuessa en istahtanut edes veljieni tai porukoiden sängyille, jos ne oli auki. Se on mun mielestä semmonen "personal space" niin omassa kuin muidenkin sängyissä.
   Kauniit pussilakanat on sen sijaan ehkä enempi jopa tehty muidenkin nähtäviks. Meillä ei tällä hetkellä oo edes päiväpeittoa kun en oo löytänyt tarpeeks kivaa, niin pussilakanat ja tyynyt nyt näkyy kaikelle kansalle, vaikka sänky oiskin pedattu.

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne