YO MAIJA

2. elokuuta 2013

IMG_3268 yo1 IMG_3199 IMG_3405
Tässä nyt muutama kuva Maijasta valkoisessa seilorilakissa, oli kyllä hurjan hauskaa päästä kuvailemaan pitkästä aikaa ihan kunnolla :-D Käytiin myös vähän peltomaisemissa, mutta vaikka maisema (ja malli) oli kaunis, niin pisti myöhäisiltapäivän kova auringonporotus ja megahelle ihon punottamaan ja kiiltämään meillä molemmilla siihen malliin, ettei ollut tosikaan!
Tää mun valokuvaaminen on jäänyt harrastuksena vähän vähemmälle, kun oon kuvannut lähinnä vain blogia varten tai huvinvuoks jotain kukkasia tai Manua eikä ne koskaan mitään huippuotoksia oo olleet. Pitää katsella, jos mä sittenkin jonain päivänä teen valokuvaamisesta ihan uran tai ainakin taas vähän isomman harrastuksen, vaikken mä mikään megapro olekaan!

49 kommenttia

 1. voi ei, kastelitteko te ton hienon mekon :( yh, toivottavasti ei menny pilalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vettähän se vain oli ja mekko sifongin (?) tapaista harsomaista kangasta, ei se pilalle mennyt :-D Kovemman kohtelun tuommoinen mekko kokisi pesukoneessa!

   Poista
 2. oot kyllä ihan älyttömän hyvä kuvaamaan ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmönen harrastelija vain, kiitos :)

   Poista
 3. Ihan mahtavia kuvia!:) Ja Maija on tosi kaunis !!

  VastaaPoista
 4. oho, ootpa taitava kuvaaja! tykkään erityisesti tosta tokavikasta :)

  VastaaPoista
 5. Vau! Ihan järjettömän hienoja kuvia varsinki toi kolmas kuva!

  VastaaPoista
 6. pystysuora kuva ehoton lemppari :3 oi mikä fiilis näissä on jenna!

  VastaaPoista
 7. vau! :) otitko mikko puttoselta vikan kuvan idean:) se on mun lemppari ekan kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En lue Puttosen blogia, mutta valehtelisin jos väittäisin ettei toi järvi-idea ois lähtenyt netistä liikkeelle :) Tuo Iso-Tiilijärvi kuitenkin on kaunis paikka ja vesi todella kirkasta, niin pitihän se nyt hyödyntää!

   Poista
 8. miten musta tuntuu että sulta tulee kokoajan vaan uusia ja uusia uratoiveita :-D eikai siinä, mutta mikä tuntuis kuitenki kaikesta mielenkiintosimmalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmosta se kuule on kun ei oikeesti tiedä mitä haluaa :-D Ja siinä se vastaus tulikin, mikään ei mee ylitse muun. Haluaisin olla kampaaja, valokuvaaja tai sitten ihan tavallinen jonkin alan toimistotyöntekijä. Järkevintä varmaan ois lähteä havittelemaan vikaa ja tehä muista harrastuksia!

   Poista
  2. itekin haaveilin joskus valokuvaajan ammatista, mutta nykyään oon ihan ei ei. miellummin harrastus. itse en jaksasi vaa nököttää koneella päivät pitkät muokatessa kuvia, sitähän se suurimmaks osaks kuitenkin olis. :D

   Poista
 9. Upeita kuvia! :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. sun pitäis ehottomasti enemmän kuvata tämmösiä! sulla nimittäin taitoja löytyy :) tosin ymmärtäähän sen jos aika vaan yksinkertasesti ei riitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se ajanpuutehan yleensä suurimpana stopparina on, sen jälkeen tulee mallien puute kun en omista kavereita jotka nauttisivat kameran edessä olemisesta tähän tyyliin :-D Kiitos :)

   Poista
 11. Hei satuin lukee sun formia äsken, mutta kun en oo rekisteröitynyt niin en voi sinne sanoa tosta ylipainoisuus jutusta: Ennen terkan ylppäreihin lukemista mäkin ajattelin noin, että jos viihtyy kehossaan niin se on ok! Mutta sitten tutustuin tarkemmin ylipainoon ja sen aiheuttamiin sairauksiin jnejnejne, ja esim toi 160cm/80kg on jo merkittävästi ylipainonen (jos ei oo mitään megalihaksia), niin silloin se ei enää oo siitä kiinni että miltä näyttää, vaan se on oikeesti jo iso uhka terveydelle. Ajattelin vaan tulla jakamaan mielipiteeni, miten ajattelet tästä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisella on mielipiteensä, niin myös mulla :) 160kg/80kg oli kuitenkin vain heitto ja tarkoitus kuvastaa semmosta "pienempää" ylipainoa, kuin mitä formissa ylipainosista yleensä (joidenkin 4D/5D dokumenttien saattelemana) ajatellaan (juurikin nämä 300kg liikkumaan kykenemättömät oikeasti lihavuuden takia sairaat ihmiset). Mua henkilökohtasesti raastaa vain se, kun ihmisiä ajatellaan olevan vain kahta kokoa joista toinen on väärä ja toinen oikea.

   Enhän mäkään ole siihen mitään sanomaan, millaiseksi joku tuntee olonsa kehossaan, mutta pointtina oli tuoda ilmi se, että ihmisiä on erikokoisia ja fiiliksiä vartaloiden suhteen myös, huonona esimerkkinä nämä miehet/naiset jotka kiihottuvat lihavista ihmisistä ja tahtovat lihottaa heitä entisestään. On otettava huomioon myös ne ihan oikeat syyt kuten sairaudet ja merkittävästi lihottavat lääkitykset.

   Poista
 12. Ei liity nyt kyllä asiaan mitenkään mut näin just unta että tulin vierailemaan jossain sun kämpässä ja sulla oli iso yrttitarha ja lemmikkitarantella jonka päästit vapaaksi ja huusit "JUOKSE PAKOON!" :--D että hahhah anonyymejä terkkuja vaan, tykkään sun blogista!

  VastaaPoista
 13. oisitpa ottanu munkin ylppärikuvat vuos sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo, en tiiä oisinko vielä viime vuonna onnistunu näinkään hyvin! :-D

   Poista
 14. Vau, ihan mielettömän hienoja kuvia!

  millä oot nää kuvannut?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Canon EOS 50D ja Sigma 50mm f/1.4 :)

   Poista
 15. Ihan mielettömän kauniit kuvat, todella upeat värimaailmat! :-) ♥ Oot taitava kuvaaja Jenna!

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 16. Luin sun postaukset alusta tähän asti ja mulla ei toiminu tää kommenttikenttä ni nyt kun toimii on pakko sanoa. http://andshegrewup.blogspot.fi/2013/03/golden-90s.html tossa postauksessa kun on toi kuva missä oot tossa keinuhevosen päällä ni mulla on varmaan tismalleen samanlainen kuva itestäni ja oikeesti katoin hetken onko toi mun kuva kun ollaan ihan samannäköisiäkin noissa. :-D weird...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännä :-D Mistäs sitä tietää vaikka tässä ois joku connection! ;)

   Poista
 17. Ui vitsi on kyllä upeita kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, mutta ilman mallia näissä ei ois mitään hienoa ;-)

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne