ANIMAL HIT SQUAD

1. toukokuuta 2013

IMG_90932 vappu vappu2 IMG_8931 vappu1
No nyt on sitten vappukin takana, niinkun vetelee tää meidän reissukin jo viimesiä henkosiaan. Huomenna suunnataan taas tonne nelostielle ja kotia kohti, kieltämättä täällä on itse kukin jo valmis siihen! Vappu meni nimittäin Jamilta ihan sivu suun, kun sille nousi pieni kuume ja me Katinkin kanssa kyllästyttiin Hullun Poron vappubileisiin jo puolen yön aikaan. Meni se loppuilta ihan hyvin leffojakin katsellessa ja sipsiä mussuttaessa!
Tällä hetkellä popula on aivan piipussa, väsyttää, kolottaa, kaikki naurattaa ja rasvanen megamättö maistuis. Ite en onneks tohon kastiin muuten kuulu, mutta kyllä kieltämättä vähän houkuttais Hesburgerin safkat just nyt, kohta lähetään ko. raflassa pyörähtämäänkin.
Reissun ajalta olisi roimasti videomateriaalia, tarkotuksena oli kuvata Harlem Shakekin noi puvut päällä mut siinä vaiheessa kun se tuli eilen mieleen, oli kaikki jo semmosessa hutikassa, etten ois menny sen lopputuloksesta minkäänlaiseen takuuseen :-D Katsellaan jos noista yleistä häseltämistä sisältävistä videopätkistä teille jonkun koosteen kotopuoleen päästyäni väsäisin. Oikein mukavaa vapun jatkoa kaikille! :-)
vappu3

4 kommenttia

 1. Oi joku ässäfani sielä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täältä muutama patasydän löytyy!

   Poista
 2. PARTYSHOOTER! Luulin jo ettei kukaan muu käytä sitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höhö :-D Ei se kyllä meilläkää kauheen ahkerassa käytössä ollut mut pari kertaa tuli kuitenki vapun kunniaks kokeiltua!

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne